Find Synonyms

1) Voracious

  • tenacious
  • truthful
  • ravenous
  • spacious

View Answer
Answer: ravenous

2) Tenacity

  • preseverance
  • decimaion
  • splendor
  • wry

View Answer
Answer: preseverance

3) Mirage

  • water
  • illusion
  • mirror
  • statement

View Answer
Answer: illusion

4) Myopic

  • nearsighted
  • glassy
  • blind
  • moral

View Answer
Answer: nearsighted

5) Cache

  • automobile
  • grappling hook
  • lock
  • hiding place

View Answer
Answer: hiding place

6) Nascent

  • loyal
  • incipient
  • treacherous
  • unnamed

View Answer
Answer: incipient

7) Pinion

  • reveal
  • express
  • submit
  • restrain

View Answer
Answer: restrain

7) Relish

  • savor
  • desire
  • vindicate
  • pilish
View Answer
Answer: savor
Spread the love
  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •